Golfboll av stål 3-Pack - Träna dina puttar

Golfboll av stål 3-Pack - Träna dina puttar


Meddela mig när tillgänglig

Har du svårt att träffa sweetspot och har en bromsande golfsving?

Träning med stålboll är ett effektivt sätt att lösa dina problem. Golfboll av stål 3-Pack hjälper dig att få ordning på både din sving och bollträff. Redan efter efter 20 träningsputtar kommer du att  märka att dina puttar accelererar och träffar sweetspot mycket bättre.
 

  • Bättre träff, sweetspot

  • Elliminerar bromsande sving

  • Förbättrat fokus
     


"It is impossible to hit a solid putt with the heavy ball and flip the putter head. You have to stroke through solidly with the shoulders, arms and hands connected." - Sandy Lyle, former British Open and Masters Champion
 

Få dina Golfboll av stål 3-Pack inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Missade träffar: 

Stålbollen väger 5 gånger så mycket som en vanlig golfboll, det gör att du direkt kommer att känna av hur du träffar bollen.
 

Eliminerar bromsande sving:
Om din sving tappar fart innan träffögonblicket kommer längdkontrollen att bli sämre. Vikten av stålbollen kräver en sving med energi vid tillslaget.

Träffar utanför sweetspot:
Den tunga bollen ger dig direkt respons om du träffar utanför sweetspot.

Placerar all din fokus för en solid träff:
Golfbollen av stål hjälper dig att skapa en solid träff, det gör att andra tankar om avstånd, mål, eller metod minskar. Denna inriktning leder till en mycket snabbare förbättring!

Alla dina muskler måste förbli i rörelse:
Med den tunga bollen så är det inte ett alternativ att tappa fart innan tillslaget. Alla de muskler som driver din sving måste fortsätta genom tillslaget.

Golfbollarna som är av stål med ett gummihölje hjälper dig att träna din bollträff. Stålbollen är en av Eyeline golf hetaste produkter. Många gånger tror vi att vi läst greenen fel men i själva verket är det en putt miss.

 

Komma igång med träningen 
Börja din träning med att slå puttarna ca: 30cm, gör 25 puttar. Du kommer inte att vänja dig med tyngden av stålbollen så bli inte förvånad om du dubbelträffar några gånger innan du lärt dig att hålla farten genom bollträffen.
 
Viktigt: Golfbollen av stål är gjord för puttar på mindre en 2 meter, slår du längre än det är risken att du skadar din klubba (putter).

 

Du tränar:     

 

 

 

 

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Golfboll av stål 3-Pack - Träna dina puttar

Golfboll av stål 3-Pack - Träna dina puttar

Skriv din recension