Säker betalning

Betalningsalternativ

 

Golfnet.se erbjuder 4 olika betalalternativ som du kan läsa om nedan.

 

Direktbetalning via din internetbank

Direktbetalning innebär att betalning sker mot ditt konto hos någon av följande internetbanker: SEB,

 

Faktura sveawebpay

Som kund kan du välja betalning mot faktura. Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB, som då ansvarar för kreditbedömning, avisering och betalningsmottagning.

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av golfnet.se överlåtna till

Svea Ekonomi AB.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

Faktura skickas via e-post.

Vi erbjuder fakturering till privatpersoner och företag. Leverans mot faktura sker enbart till folkbokförd (privatpersoner) eller registrerad (företag) adress. Kreditgränsen är flytande och beräknas innan köpet avslutas. Högsta kreditgränsen som medges är 30 000 kr både för privatpersoner och företag. 

Länk till sveawebpay kontovillkor: http://www.sveawebpay.se/kontovillkor

 

 

 

Delbetala sveawebpay  

Som kund kan du välja delbetalning/konto i samarbete med Svea Ekonomi AB.

 

Enkelt och smidigt! Du gör din ansökan om delbetalning här i kassan i samband med ditt köp. Du får genast besked om din ansökan beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du välja ett alternativt betalningssätt. Delbetalning är endast tillgängligt för privatpersoner och ordern levereras enbart till din folkbokförda adress.

 

Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten.

Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid.

Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de

olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos golfnet.se.

Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information.

 

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 195 kr

uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

Läs mer om allmänna villkoren på:

Länk till sveawebpay kontovillkor: http://www.sveawebpay.se/kontovillkor

 

 

 

 

Kortbetalning

Kortbetalning kan ske med Visa, MasterCard eller annat betalningskort som anges som alternativ vid betalningstillfället. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid, kortets CVV2/CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-koden. Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. I dagsläget är det tyvärr inte möjligt att betala med kort utställda av utländsk bank. All information rörande transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade, dvs. mycket säkra.


Vår samarbetspartner för kortbetalning är Svea Ekonomi AB.

 

Vi ansvarar inte för pengar, checkar och frimärken som skickas i brev.